Make your own free website on Tripod.com
  Kezaliman Majlis Daerah Langkawi

Apa yang ingin di kongsikan bersama ialah tentang kezaliman Majlis Daerah Langkawi yang bertindak di luar batas undang-undang.Mereka-mereka ini di Langkawi bolehlah diibaratkan sebagai KGB si BOTAK yang durjana.Arahan-arahan yang diberikan akan dilaksanakan tanpa
ragu-ragu.Dan bajingan atau anjing suruhan si BOTAK di Majlis Daerah Langkawi ini ialah Timbalan Yang DiPertua iaitu Sdr Chot Sejuk.Hanya orang-orang Langkawi sahajalah yang tahu mengapa ia diberi gelaran sedemikian rupa.

Berbalik kita kepada kezaliman yang dimaksudkan tadi.Sekali lagi Majlis Daerah Langkawi ini atau dikenali kami di sini sebagai MAJLIS DASAR LANUN bertindak merampas bendera-bendera PAS yang dipasangkan di tanah persendirian.Ini adalah kali kedua bendera-bendera itu dirampas.Kali pertama adalah semasa MAMAK BENDAHARA ke Langkawi untuk majlis berbuka puasa.

Kejadian yang kedua ini adalah pada 31/01/1999 pada tengah malam antara pukul 11.30 hingga 12.30 malam.Adakah sebagai Majlis Kerajaan Tempatan yang sangat-sangat arif tentang undang-undang ini sanggup bertindak liar dengan mengarahkan kakitangan nya untuk menceroboh tanah-tanah milik persendirian pada waktu tengah malam merampas bendera-bendera milik PAS?
Ini adalah satu penghinaan dan perbuatan yang keji terhadap mereka ahli-ahli PAS.

Adakah ini yang dikatakan amalan dan hidup berdemokrasi di Malaysia? Usahlah kalian bertindak sebegini semata-mata untuk mengaburkan MAMAK BENDAHARA bahawa pengaruh dan kekuasaan PAS di tanah Mahsuri ini tidak ada langsung.

Pengecut dan dayus nya Majlis Dasar Lanun ini samalah juga dengan Timbalan Yang DiPertua nya, yang rata-rata kami penduduk Langkawi sudah mengetahui bahawa Sdr Chot Sejuk ini sememang nya sudah tidak lagi boleh berfungsi sebagai LELAKI. Itulah sebab nya beliau mengarahkan
kakitang-kakitangan nya bertindak di waktu tengah malam.Ingatlah Sdr Chot Sejuk, satu hari nanti saudara terpaksa melutut dan menyembah bumi memohon maaf dari kami orang-orang Langkawi yang kami sudah meluat dangan sifat sombong dan bongkak saudara terhadap kami anak-anak jati Langkawi.

Mampukah pihak Majlis Dasar Lanun melemahkan semangat yang jitu ahli-ahli dan penyokong PAS dengan bertindak merampas bendera-bendera mereka? Jika masih tidak boleh kami ada cadangan agar saudara ajukan cadangan ini kepada Menteri Dalam Negeri kita yang baru iaitu PAK SANGGUP LAH supaya menggunakan khidmat POLIS MESRA nya untuk menangkap semua ahli-ahli PAS yang sedia ada di Langkawi dan di humbankan kedalam ISA MESRA nya. Itu lebih mudah kan.

Ingatlah Sdr Chot Sejuk,membodek dan bertindak seperti seorang yang DAYUS tidak akan memberi apa-apa makna,malahan dengan berkat doa dan sumpahan orang -orang Langkawi saudara akan merana dan juga merempat seperti mana orang-orang yang menzalimi orang lain.

Dan buat MAMAK BENDAHARA dan juga si BOTAK,kalau saudara berdua betul-betul anak JANTAN, kami orang-orang Langkawi mempersilakan agar saudara berdua bertanding di sini dan ini akan memudahkan kami letakkan mayat saudara berdua di GALERIA PERDANA supaya anak cucu kami dapat melihat wajah PEMFITNAH DURJANA yang sangat-sangat dilaknati.

Kami di Langkawi ini sangat-sangat berharap dengan sokongan yang padu dari saudara-saudara Reformasi di seberang Langkawi ini akan dapat dibebaskan dari pemerintahan yang zalim ini.Sekian dulu dari kami di Langkawi. ~C.I.A REFORMASI

SUMBER :DOT KOM DOT MAI ,NYIOR CHABANG LANGKAWI