Make your own free website on Tripod.com
Inilah masanya ..........

Mahazalim kini tak ada dalam negeri. Apa lagi rakyat harus bangkit tumbangkan dia. Caranya mudah boikot semua majlis atau acara yang ada kaitan dengan orang politik. Jangan hormati mereka lagi. Khususnya pemimpin barisan nasional.Jangan datang atau hadiri majlis penkual-penjual bangsa. Negara kita harus diselamatkan daripada mahazalim yang nak perintah sampai mampus. Yang nak
mengaut harta hak rakyat untuk dibawa ke kubur bersama anak anak beranaknya. Apa yang tinggal pada rakyat yang berhempas pulas bayar cukai sana sini, gaji kena potong dsb hanya hampas kelapa. ~C.I.A REFORMASI.

Bagi rakyat Sabah haramkan tangan dari mengundi UMNO atau Barisan NAsional.

Eloklah rakyat sentiasa memohon doa, bermunajat, puasa, sembahayang hajat dan sebagainya agar segala kemungkaran terhindar segera. Kepada bakal-bakal jemaah yang akan menunaikan haji tolonglah panjatkan doa memohon mahazalim dan pengikutnya tersungkur dan kerajaan baru yang adil akan muncul.

Sekarag ini pun ramai pemimpin Barisan dan UMNO yang dah tak boleh tidur malam. Dengarnya Mereka dah mula panas dengan doa para alim ulama, bacaan yasin kaum Muslim. Lebih-lebih lagi
pada mahazalim, mahadaim, maharafidah dan kroni seangkatan seperti juga Megat Joned. Dia ini jiran kami. memang benar rumahnya penuh kereta mewah. Tak percaya datanglah ke Kelana
Jaya. Rumah berhadapan Subang Golf. Kawasan ini diduduki beberapa kroni Mahathir dan yang terlibat dalam kosnpirasi. Selain Megat, Peguam Negara pun duduk di kariah kami, Tan Sri Muhamad Muhamad Taib Yang anak nya kena culik pun tinggal di kawasan ini.

Dan ramailah lagi dato-dato dan ahli politik serta businessman seperti Dato Hormat Rafie (bekas MB Selangor), Dato Nazri Abdullah, Dato' Kamaruddin M. Nor dan banyak lagi.

Yang penting inilah masanya rakyat bangkit dari tidur. Masa untuk mengikut telunjuk pemimpin yang tak betul macam mahazalim dah tak ada. ~C.I.A REFORMASI.

dari menara gading
Lembah Pantai